Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken alleen cookies om anonieme statistieken bij te houden, Lees meer

Oké, geen probleem
Sinds de fusie tussen PBB accountants te Zaandam en Zijlstra & Partners Belastingadviseurs te Wijk aan Zee werken wij op twee locaties. Onze specialisten hebben uiteraard iedere dag overleg met elkaar maar wij zijn tot de conclusie gekomen dat het beter en efficiënter zou zijn om in de nabije toekomst vanuit één locatie te gaan werken. Alle specialisten onder hetzelfde dak. Dat is een win-win situatie voor u en onze medewerkers.

Na een langdurig proces zijn wij tot de conclusie gekomen dat de keuze dient te vallen op de vestiging Zaandam. Die keuze is gedaan vanuit het perspectief van doorgroeimogelijkheden en goede bereikbaarheid. Het pand in Zaandam wordt de komende drie maanden aangepast aan de wensen van onze organisatie. Vanaf 1 december aanstaande sluiten wij de deuren van onze vestiging in Wijk aan Zee en zetten wij al onze activiteiten voort vanuit onze vestiging in Zaandam.

Wij realiseren ons dat het voor de relaties van ons kantoor in Wijk aan Zee niet altijd mogelijk is om periodiek stukken bij ons in Zaandam aan te leveren. Daarom kunnen wij, indien gewenst, die stukken ophalen en weer bij u terug bezorgen. Wenst u hierover afspraken te maken, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie, neem gerust contact met ons op.

Directie en medewerkers
PBBZ accountants & adviseurs
Fiscaal portaal
Klanteninlog
Fiscaal portaal PBBZ
Administratief nieuws
Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven en inschrijven
Fiscaal nieuws
Nieuws
Vakgericht nieuws
Scans uit de boekhoudwereld
Branche in zicht
Branche informatie
Crowdfunding administratie
Crowdfunding
PBBZ is partner van
geldvoorelkaar.nl
De missie van PBB Zijlstra
Missie en visie
PBBZ wil ondernemers helpen