stel uw vraag
Actueel

PBBZ zoekt een AA/RA Accountant

1 juni 2021 Vacatures

WIE ZIJN WIJ?
PBBZ accountants en adviseurs is actief in verschillende vakdisciplines van de zakelijke financiële dienstverlening: accountancy, fiscale advisering, boekhouding, administratieve dienstverlening, loon- en salarisadministratie en online diensten. Door de aanwezigheid van deze verschillende vakdisciplines gaan onze werkzaamheden verder dan de cijfers, maar kijken wij ook naar wat de klant bezighoudt áchter de cijfers en de toekomst. Dit vereist een goede relatie met onze klanten waarmee wij continue in gesprek zijn.

PBBZ is daarom in staat jou een afwisselende maar ook uitdagende werkomgeving te bieden waar voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

FUNCTIE OMSCHRIJVING – AA/RA ACCOUNTANT
Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. Als accountant voer je jouw werkzaamheden in teamverband uit in de samenstel- en aangiftepraktijk. Bij PBBZ werk je voornamelijk in de mkbsector en onderhoud je de klantenportefeuille. Ook review je de jaarrekeningen en stuur je het accountancyteam aan. Daarnaast wordt je onderdeel van het compliance-team en verricht je onder andere ook interne reviews.

Wij vinden het belangrijk dat jij zowel in de samenstel- als aangiftepraktijk actief kunt zijn, zodat wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Op deze manier zie je de verbanden en kun jij de mogelijkheden voor advies signaleren. Wij bieden één werk-privébalans die in evenwicht is waardoor je voldoende tijd overhoudt voor jouw opleiding en voor bijvoorbeeld sporten. Kom je uit de regio? Dan is jouw woon-werkafstand minimaal en hoef je geen uren in de file te staan.

Wij bieden het volgende takenpakket aan:
– Het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen.
– Het reviewen van de samengestelde (geconsolideerde) jaarrekeningen.
– Het verlenen van administratieve diensten op kantoor of bij de klant.
– Het onderhouden van klantcontact.
– Het optimaliseren en begeleiden van administratieve klantprocessen.
– Het verrichten van compliance-taken.
– Het opstellen van de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en
vennootschapsbelasting.

 

FUNCTIE EISEN – AA/RA ACCOUNTANT
– Je bent afgestudeerd en ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse
Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).
– Je werkt graag in teamverband
– Je hebt een klantgerichte instelling en bent nieuwsgierig naar vernieuwing en hebt een
gezonde dosis ambitie
– Je bent integer en analytisch
– Je beschikt over een goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift
– Je bent in staat je mening te uiten en toont lef
– Je hebt affiniteit met automatisering en bent bekend met Microsoft Word en Excel

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit houdt in dat je bij ons een goed salaris verdient, reiskostenvergoeding krijgt, voldoende vakantiedagen, een laptop, leuke collega’s en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kijken wij graag met jou hoe jij jouw privésituatie en werk het beste kunt combineren.

GEÏNTERESSEERD?
Neem contact op met Jeanne Aanhane-Bakker. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 10 24 73 84. Of solliciteer direct en stuur uw sollicitatiebrief en C.V. naar j.aanhane@pbbz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Even verder praten?

Wilt u een keertje afspreken of via e-mail verder overleggen over de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met mij op via de gegevens hiernaast.

Raymond Sepp

Directeur / MKB adviseur r.sepp@pbbz.nl +31(0) 75 616 46 73