Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken alleen cookies om anonieme statistieken bij te houden, Lees meer

Oké, geen probleem

PBBZ online bedrijfsadministratie voor MKB ondernemers.

Of u nou ZZP-er, kleine zelfstandige of DGA bent van een middelgrote onderneming, PBBZ biedt u altijd een passende oplossing voor het automatiseren van uw financiële bedrijfshuishouding. PBBZ is mede betrokken geweest bij de ontwikkeling van het administratieve pakket OEPlus. Dit pakket heeft een paar onderscheidende kenmerken. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en is geheel aan te passen op uw bedrijfsvoering. Door de open source structuur is het pakket ook makkelijk via ‘plug and play’ modules verder uit te breiden naar bijvoorbeeld een CRM-systeem, kassa, voorraadbeheer, logistiek. Het pakket is ook uiterst geschikt voor organisaties die werken op projectbasis, omdat er relatief eenvoudig modules gekoppeld kunnen worden om project gerelateerde uren en kosten vast te leggen.

Wat betreft onze administratieve dienstverlening, richten wij uw pakket volledig in en kunt u gebruik maken van onze interne helpdesk, waar u een vast contactpersoon heeft. Wij kunnen u desgewenst ook op locatie bijstaan bij het verwerken van uw administratie. Daarnaast ondersteunen we u graag bij het optimaliseren van administratieve processen, bijvoorbeeld door uw bankboekingen en in- en verkoopfacturen geautomatiseerd te laten verlopen.

Werkt u inmiddels met een voor u vertrouwd pakket, dan kunnen wij u natuurlijk ook ondersteunen. Wij hebben een ruime ervaring met alle administratieve pakketten.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op of bekijk hier de gratis demo in een live omgeving.

Fiscaal portaal
Klanteninlog
Fiscaal portaal PBBZ
Administratief nieuws
Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven en inschrijven
Fiscaal nieuws
Nieuws
Vakgericht nieuws
Scans uit de boekhoudwereld
Branche in zicht
Branche informatie
Crowdfunding administratie
Crowdfunding
PBBZ is partner van
geldvoorelkaar.nl
De missie van PBB Zijlstra
Missie en visie
PBBZ wil ondernemers helpen