Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken alleen cookies om anonieme statistieken bij te houden, Lees meer

Oké, geen probleem

Met software van MKB Digit al uw bedrijfsprocessen automatiseren.

 

PBBZ, gespecialiseerd in bedrijfsadministraties voor MKB-bedrijven en ZZP-ers.

Centraal binnen onze visie staat dat wij onze cliënten zo breed mogelijk willen ondersteunen en adviseren bij alle thema's tijdens de levensloop van het ondernemerschap. Dit doen we door het inzetten van kennis, ervaring en deskundigheid en het beschikbaar stellen van de juiste tools.

Ons team van administratieve dienstverleners is gespecialiseerd in het verzorgen en bijsturen van uw totale administratieve bedrijfshuishouding en het genereren van periodieke managementinformatie. Dit kan op locatie of vanuit ons kantoor in Zaandam. U kunt daarbij zelf kiezen door wie u de arbeidsintensieve invoer van de financiële gegevens laat verzorgen. U kunt dit als bedrijf zelf verzorgen, of het uit handen geven aan een medewerker van PBBZ. In het eerste geval verzorgen wij desgewenst het opstellen en presenteren van de periodieke gegevens. Welke optie u ook kiest, u bent met onze administratieve diensten altijd verzekerd van heldere en betrouwbare cijfers.

Voor een optimale bedrijfsvoering biedt PBBZ verschillende oplossingen voor het online voeren van uw bedrijfsadministratie. Hier kunt u meer lezen over onze online oplossingen voor uw totale bedrijfsvoering.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met een van onze relatiebeheerders.

Fiscaal portaal
Klanteninlog
Fiscaal portaal PBBZ
Administratief nieuws
Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven en inschrijven
Fiscaal nieuws
Nieuws
Vakgericht nieuws
Scans uit de boekhoudwereld
Branche in zicht
Branche informatie
Crowdfunding administratie
Crowdfunding
PBBZ is partner van
geldvoorelkaar.nl
De missie van PBB Zijlstra
Missie en visie
PBBZ wil ondernemers helpen