MKB Digit voor automatisering van projectorganisaties.

Herkent u het als ondernemer dat u voor de verschillende bedrijfsprocessen met meerdere softwaretools moet werken? Of dat u met een integraalsoftwarepakket werkt dat meer beperkingen dan oplossingen biedt? Het zou toch mooi zijn als u vanuit een software tool alle bedrijfsprocessen kan beheren. Bijvoorbeeld relatiebeheer (CRM), voorraadbeheer, logistiek, projectmanagement, (loon)administratie en de financiële administratie.

MKB Digit is een nieuwe business unit van PBBZ, die antwoord geeft op de vraag hoe u alle bedrijfsprocessen kunt vastleggen en beheren. De activiteiten van MKB Digit richten zich op consultancy, ontwikkeling en implementatie van integrale online softwaretools, die als maatwerk kunnen worden ingezet om totale bedrijfsprocessen te kunnen managen. 

De basis voor de dienstverlening van MKB Digit is OEplus: een open source ‘plug and play’ applicatie die standaard functioneert als financieel administratiepakket. Deze ‘plug and play’ applicatie kan gekoppeld worden aan apps voor bijvoorbeeld CRM toepassingen, voorraadbeheer, projectmanagement, kassa, logistiek. Maar ook voor het beheer van websites en webshops zijn er apps beschikbaar. Alle apps zijn naar eigen inzicht in te richten en zo te vormen tot een op maat gesneden integrale oplossing voor het managen van al uw bedrijfsprocessen. Hierdoor is OEplus uitermate geschikt voor projectorganisaties die hun projectadministratie efficiënt willen organiseren. De specialisten van MKB Digit adviseren ondernemers over alle toepassingsmogelijkheden van OEplus, maar zijn ook deskundig in het inrichten en implementeren van OEplus.

Met OEplus heeft u dus geen losse documentstromen en opzichzelfstaande software tools, maar een integrale maatwerkoplossing. Volledig afgestemd op al uw bedrijfsprocessen.

Gratis demo.
Via onderstaande button kunt u gebruik maken van een gratis demo in een live omgeving.
U vindt op dit onderdeel van de website ook aanvullende informatie.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de  mogelijkheden die MKB Digit u kan bieden kunt u contact opnemen met
Ronald Moolenaar via telefoonnummer 0251 26 12 52/06 403 67 170, of via email.

 

Fiscaal portaal
Klanteninlog
Fiscaal portaal PBBZ
Administratief nieuws
Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven en inschrijven
Fiscaal nieuws
Nieuws
Vakgericht nieuws
Scans uit de boekhoudwereld
Branche in zicht
Branche informatie
Crowdfunding administratie
Crowdfunding
PBBZ is partner van
geldvoorelkaar.nl
De missie van PBB Zijlstra
Missie en visie
PBBZ wil ondernemers helpen