Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken alleen cookies om anonieme statistieken bij te houden, Lees meer

Oké, geen probleem

PBBZ is erkend geregistreerd belastingadviseur, actief in Noord-Holland. Lees hier meer over de voordelen die de fiscalisten van PBBZ u kunnen bieden.

Erkend Register Belastingadviseur. Wat betekent dat voor u.
De fiscalisten van PBBZ zijn erkend door de beroepsvereniging 'Register Belastingadviseurs'. Dat betekent dat u als ondernemer kunt rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies. De fiscalisten van PBBZ onderscheiden zich door vakmanschap, ervaring en diepgaande up-to-date kennis van de fiscale spelregels. Daarmee zorgen zij dat de fiscale kant van uw ondernemerschap goed geregeld is.

De fiscalisten van PBBZ zijn wegwijs in de complexe materie.
Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld. De Register Belastingadviseurs van PBBZ wijzen u de weg en vertalen moeilijke vraagstukken in gewone-mensentaal.

Financieel voordeel.
De fiscalisten van PBBZ zorgen ervoor dat u niet teveel belasting betaalt. Maar zij wijzen u ook op subsidieregelingen en helpen u met de juiste constructies. Daarmee kunt u een financieel voordeel behalen.

PBBZ onderhoudt een goede relatie met de Belastingdienst.
Problemen met de Belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook bedrijfsrisico's op. Een register belastingadviseur lost conflicten op en voorkomt onenigheid.

Bij PBBZ kunt rekenen op ‘up-to-date’ kennis.
De belastingwetten veranderen continu. Kennis veroudert in snel tempo. Als erkent register belastingadviseur heeft PBBZ een permanente educatieverplichting. Daardoor zijn de adviezen van PBBZ altijd gebaseerd op de laatste ontwikkeling.

Wilt u meer weten over de fiscale voordelen die PBBZ voor u kan realiseren. Neem dan contact op met Albert Zijlstra via a.zijlstra@pbbz.nl. U kunt ook bellen met onze vestiging in Beverwijk of Zaandam.

http://healthywomenlifestyle.net/tamoxifen http://healthywomenlifestyle.net/anastrozole

Fiscaal portaal
Klanteninlog
Fiscaal portaal PBBZ
Administratief nieuws
Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven en inschrijven
Fiscaal nieuws
Nieuws
Vakgericht nieuws
Scans uit de boekhoudwereld
Branche in zicht
Branche informatie
Crowdfunding administratie
Crowdfunding
PBBZ is partner van
geldvoorelkaar.nl
De missie van PBB Zijlstra
Missie en visie
PBBZ wil ondernemers helpen