Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken alleen cookies om anonieme statistieken bij te houden, Lees meer

Oké, geen probleem

MKB Digit voor automatisering van projectorganisaties.

Of het nu gaat om uw financiële administratie, facturering, btw aangifte, planning of urenregistratie. Curq e-boekhouding biedt u een complete oplossing voor het managen van uw bedrijf. Of u nu ZZP-er bent, of MKB ondernemer. Met Curq beschikt u over een oplossing, volledig afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. U kunt zelf nog steeds bepalen of u zelf de financiële administratie voert of dit (deels) laat verzorgen door een accountant.

MKB Digit: Specialisten in e-boekhouding.
MKB Digit is een onafhankelijke business unit van PBBZ, die gespecialiseerd is de advisering, ontwikkeling en implementatie van software oplossingen voor ondernemers. Centraal binnen hun visie staat dat zij hun cliënten zo breed mogelijk willen ondersteunen en adviseren bij alle thema's tijdens de levensloop van het ondernemerschap. Dit doen ze door het inzetten van kennis, ervaring en deskundigheid en het beschikbaar stellen van de juiste tools zoals Curq.

MKB Digit is preferred partner van Curq. Door de brede klantervaringen en diepgaande financiële kennis van MKB Digit, zijn de administratieve functionaliteiten van Curq verregaand geoptimaliseerd. Het eindresultaat is een gebruiksvriendelijk en flexibel pakket e-boekhouding met veel opties.   

Wat maakt Curq uniek.
Curq is gebaseerd op de toepassing van open source software. Hierdoor bent u als gebruiker niet afhankelijk van software leveranciers, accountants of specifieke servers. Daarnaast is de software modulair op te bouwen tot maatwerk software volledig afgestemd op uw bedrijfsvoering. 

Op kantoor en onderweg.
Met Curq kunt u uw gewerkte uren aan een project nauwkeurig bijhouden. U bent daarbij niet gebonden aan een locatie. Op kantoor, maar ook onderweg kunt u deze terugkomende taak snel en makkelijk bijwerken. Zo houdt u overzicht en voorkomt u dat u uren maakt die achteraf niet meer te factureren zijn.

Grip op projectkosten.
Aan het begin van het project bepaalt u een budget. Vervolgens worden uw gemaakte uren, hoeveel procent deze van het budget hebben gehaald en de hoeveel factureerbare uren overzichtelijk weergegeven. U ziet direct of u financieel op schema ligt of moet bijsturen.
Hoeveel van de factureerbare uren er daadwerkelijk door de klant is betaald wordt ook in het schema weergegeven. Het financiële resultaat van het project wordt direct duidelijk.

Projectmanagement van A tot Z.
Naast de financiële voortgang worden ook de taken, issues en timesheets in Kanban view geplaatst. De operationele voortgang kan op deze manier worden bijgehouden. 

e-boekhouding on the go.
Curq heeft speciaal voor mobiel de urenregistratie en declaratie apps. Deze administraties komen regelmatig terug. Wij begrijpen dat u als ondernemer veel onderweg bent en niet altijd tijd heeft om dit aan uw bureau te regelen. In de trein of even na een meeting met de klant kunt u het met een paar klikken afhandelen op uw telefoon, en weer back to business.

Brede financiële service voor ZZP-ers en MKB-ondernemers.
De adviseurs van PBBZ zijn actief in verschillende vakdisciplines van de zakelijke financiële dienstverlening: accountancy, fiscale advisering, boekhouding, administratieve dienstverlening, loon- en salarisadministratie en online diensten. Daarbij richten zij zich op de doelgroepen ZZP-ers, kleine zelfstandigen, kleine en middelgrote bedrijven en projectgerichte organisaties.

Wilt u meer weten over Curq, of de dienstverlening van PBBZ en MKB Digit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan komen wij direct in actie.

 

Fiscaal portaal
Klanteninlog
Fiscaal portaal PBBZ
Administratief nieuws
Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven en inschrijven
Fiscaal nieuws
Nieuws
Vakgericht nieuws
Scans uit de boekhoudwereld
Branche in zicht
Branche informatie
Crowdfunding administratie
Crowdfunding
PBBZ is partner van
geldvoorelkaar.nl
De missie van PBB Zijlstra
Missie en visie
PBBZ wil ondernemers helpen