Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken alleen cookies om anonieme statistieken bij te houden, Lees meer

Oké, geen probleem

Onze afdeling administratieve dienstverlening is speciaal toegerust om uw administratie in zijn geheel te verzorgen of op locatie te controleren en periodieke managementinformatie te genereren. Maar u kunt er ook voor kiezen de arbeidsintensieve invoer van gegevens zelf te verzorgen en ons in te schakelen voor het opstellen en presenteren van de periodieke gegevens. Maar welke optie u ook kiest, u bent met onze administratieve diensten altijd verzekerd van heldere en betrouwbare cijfers.

MKB Digit: specialisten in het integraal managen van uw bedrijfsprocessen.
MKB Digit is een nieuwe business unit van PBBZ. De activiteit van deze unit richt zich op consultancy, ontwikkeling en implementatie van integrale online softwaretools, die als maatwerk kunnen worden ingezet om totale bedrijfsprocessen te kunnen managen.

De basis voor de dienstverlening van MKB Digit is OEplus: een open source ‘plug and play’ applicatie die standaard functioneert als financieel administratiepakket. Deze ‘plug and play’ applicatie kan gekoppeld worden aan apps voor bijvoorbeeld CRM toepassingen, voorraadbeheer, projectmanagement, kassa, logistiek. Maar ook voor het beheer van websites en webshops zijn er apps beschikbaar. Alle apps zijn naar eigen inzicht in te richten en zo te vormen tot een op maat gesneden integrale oplossing voor het managen van al uw bedrijfsprocessen.
De specialisten van MKB Digit adviseren ondernemers over alle toepassingsmogelijkheden van OEplus, maar zijn ook deskundig in het inrichten en implementeren OEplus.

Fiscaal portaal
Klanteninlog
Fiscaal portaal PBBZ
Administratief nieuws
Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven en inschrijven
Fiscaal nieuws
Nieuws
Vakgericht nieuws
Scans uit de boekhoudwereld
Branche in zicht
Branche informatie
Crowdfunding administratie
Crowdfunding
PBBZ is partner van
geldvoorelkaar.nl
De missie van PBB Zijlstra
Missie en visie
PBBZ wil ondernemers helpen